Ma 2017. June 26., Monday, János és Pál napja van. Holnap László napja lesz.
A hét filozófiája
Nem az a kemény, aki nem esik el, hanem az aki elesik és fel tud állni ...
Menü
Címlap
Általános hírek
Romániai hírek
Magyarországi hírek
Hasznos Linkek
Keresés
Kapcsolat
Telefonok
Nokia
Alcatel
Siemens
Sony Ericsson
Samsung
Sagem
LG
Motorola
Panasonic
Philips
SMS
Húsvéti SMS-ek
Húsvéti SMS-es

Dörmög a medve viszket a segge meg akarja vakarni szabad e locsolni?

Zöld erdőben jártam krumplis tésztát hánytam nálam van a fele meglocsollak vele.
Read more...
 
Valentin napi SMS - ek

Valentin napi SMS - ek

Tudod, hosszú álom az élet, valaki rosszat álmodik, valaki szépet. Én azt szeretném, ha mi együtt ámodnánk valami szépet, s álmunk soha nem érne véget!

A szép mesék, a csodálatos szavak. Hogy, értem áttörsz minden falat. Jaj pedig tudtam hogy forrásod nem értem fakad. Szomjamat már nem oltod sokat...

Ha én írnám sorsod könyvét, szíved, lelked vágyát, életed örömét: olyan széppé írnám mint egy tündérálom, a legboldogabb te lennél a világon!!!!

Read more...
 
Újévi, Szilveszteri SMS-ek

Újévi, Szilveszteri SMS-ek

Adjon az Isten bort, barackot, kurta farkú malacot, szekerünknek kereket, az Ú Évnek keretet! Had ihassunk, had ehessünk az ÚJ ÉVBEN eleget! BÚÉK!

Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse!!! :)

Lágy esőben, tömör ködben, Holt részegen, mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, Négykézláb az árok partján, Átölelem a világot. B.Ú.É.K.!

Read more...
 
Karácsonyi SMS-ek

Karácsonyi SMS-ek

A szán lerohadt, a rénszarvasok megléptek, a kéménybe szorultam, a bokám bebasztam, a krampuszok kurváznak. Az idén mászkáljon a faszom! Üdv: a Mikulás

Otthon ülsz és várod a Mikulást, mert jó voltál egész évben. De hiába, mert idén csak a rossz gyerekek kapnak ajándékot!

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek mesélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámot hint. Így adja át az üzenetet: Kellemes Ünnepeket!

Read more...
 
Szerelmes SMS-ek

Szerelmes SMS-ek

Szeretném szívemet kitépni, s virág helyett ablakodba tenni. Hogyha látnád hervadó szívemet, akkor elhinnéd, hogy igazán szeretlek!

Öröm és bánat együtt van a szívemben, egy könnycsepp csillan meg a szememben. Ha megkérdeznéd mi bajom, csak annyit mondanék: HIÁNYZOL, de nagyon!!!!

Read more...
 
Vicces SMS - ek

Vicces SMS - ek

Van 25mp,hogy írj nekem! Ebből már 15mp letelt, és ha nem ér ide 10 mp múlva, amiből már 8mp letelt , lógsz 100 puszival! TARTOZOL!!!!!

Ha elolvasta ezt az sms-t, kérjük tépje össze.

A telefonszámát egy véletlen szám-generátor kiválasztotta. Ön nyert egy gyalogtúrát Sydney-be! Gratulálunk!

Read more...
 


Éves horoszkóp 2011-re: Kos Horoszkóp 2011, Bika Horoszkóp 2011, Ikrek Horoszkóp 2011, Rák Horoszkóp 2011, Oroszlán Horoszkóp 2011, Szűz Horoszkóp 2011, Mérleg Horoszkóp 2011, Skorpió Horoszkóp 2011, Nyilas Horoszkóp 2011, Bak Horoszkóp 2011, Vízöntő Horoszkóp 2011, Halak Horoszkóp 2011

Legfrissebb
Kérdés
Milyen gyakran küldesz SMS-t ?
 
Heti Top 10