Ma 2017. June 26., Monday, János és Pál napja van. Holnap László napja lesz.
A hét filozófiája
Nem az a kemény, aki nem esik el, hanem az aki elesik és fel tud állni ...
Menü
Címlap
Általános hírek
Romániai hírek
Magyarországi hírek
Hasznos Linkek
Keresés
Kapcsolat
Telefonok
Nokia
Alcatel
Siemens
Sony Ericsson
Samsung
Sagem
LG
Motorola
Panasonic
Philips
Többszörösére nőtt az androidos okostelefonok eladása a Telenornál
Monday, 10 January 2011 12:19

A mobiltechnológiával foglalkozó nemzetközi előrejelzések alapján 2011-ben az androidos okostelefonok meghódítják a világot. A Magyarországon is egyre népszerűbb Google operációs rendszer megismertetése érdekében a Telenor 2010 decemberében nagyszabású kereskedelmi kampányba kezdett, melynek köszönhetően a karácsonyi időszakban a Telenornál többszörösére nőtt az androidos okostelefonok értékesítése.

Az elgondolás sikerét mutatja, hogy a Telenor mindössze 1 hónap alatt sokszorása növelte eladásait az androidos okostelefonok tekintetében. A Samsung Galaxy S és a HTC Desire készülékekből naponta több mint háromszor, illetve ötször annyi kelt el, mint korábban. Az androidos készülékek toplistáját tekintve a Telenor ügyfelek preferenciái hasonlóak a nyugati trendekhez, hiszen a karácsonyi ajándéklista első három helyezettje: a Samsung Galaxy S, a Samsung Galaxy 3 és a SonyEricsson Xperia X8 voltak. Nyugat-Európában ugyancsak a Samsung Galaxy S volt a legnépszerűbb készülék 2010 harmadik negyedévében.

Az IDC decemberi adatai szerint a mobiltelefonok piacán a legfrissebb értékesítési adatok arra engednek következtetni, hogy az Android 2011-ben a legelterjedtebb operációs rendszerré léphet elő Nyugat-Európában, maga mögé utasítva a Nokia eddig vezető szerepet betöltő Symbianját is. 2010 harmadik negyedévében ugyanis az operációs rendszer Európa nyugati felében már 23%-os piaci részesedésre tett szert, és több mint 4.3 millió androidos készüléket adtak el. A gyors előretörést mutatja az is, hogy a nyugati régióban a már elérhető 45 androidos mobiltelefon közül 24 ebben az időszakban jelent meg.

A Telenor – felismerve az Androidban rejlő lehetőségeket – 2010. december elsején nagyszabású, edukációval egybekötött kereskedelmi és közösségi média kampányt indított azzal a céllal, hogy megmutassa, miként könnyíthetik meg az okostelefonok a felhasználók mindennapjait.

„A Telenor arra törekszik, hogy minél több embert bekapcsoljon Magyarország digitális vérkeringésébe, amelyet nagyban elősegíthet az okostelefonok 2011-ben várható ugrásszerű elterjedése. Ebben az évben is folytatjuk Android-kampányunkat, amelyben továbbra is meghatározó szerepet kap az ismeretterjesztés és az edukáció. Szeretnénk megmutatni, hogy az okostelefon nem feltétlenül luxuscikk.” – nyilatkozta Nyilas Orsolya, a Telenor PR szakértője.

A már Androidot használókra gondolva a Telenor Androidea néven pályázatot hirdetett Facebook oldalán, amelyet a szolgáltató egy rendhagyó, szakújságírók és bloggerek részvételével megszervezett workshop keretében jelentett be. A pályázatra – minden várakozást felülmúlva – közel 500 ötlet érkezett, melyek közül a három legjobbat a Telenor hamarosan meg is valósítja, így azok mindenki számára elérhetővé válnak.

 

Éves horoszkóp 2011-re: Kos Horoszkóp 2011, Bika Horoszkóp 2011, Ikrek Horoszkóp 2011, Rák Horoszkóp 2011, Oroszlán Horoszkóp 2011, Szűz Horoszkóp 2011, Mérleg Horoszkóp 2011, Skorpió Horoszkóp 2011, Nyilas Horoszkóp 2011, Bak Horoszkóp 2011, Vízöntő Horoszkóp 2011, Halak Horoszkóp 2011

Legfrissebb
Kérdés
Milyen gyakran küldesz SMS-t ?
 
Heti Top 10