Ma 2017. June 26., Monday, János és Pál napja van. Holnap László napja lesz.
A hét filozófiája
Nem az a kemény, aki nem esik el, hanem az aki elesik és fel tud állni ...
Menü
Címlap
Általános hírek
Romániai hírek
Magyarországi hírek
Hasznos Linkek
Keresés
Kapcsolat
Telefonok
Nokia
Alcatel
Siemens
Sony Ericsson
Samsung
Sagem
LG
Motorola
Panasonic
Philips
A 7. Vatera Premieren debütál a Nokia C7 típusú okostelefonja
Thursday, 04 November 2010 09:18

Rabul ejtette a hetes szám a Vaterát: A 7. alkalommal megrendezett Vatera Premieren, október 27-én debütál a Nokia új, C7 típusú készüléke hazánk legnagyobb online aukciós portálján. A netes társadalomnak kifejlesztett okostelefonon már elérhető a Vatera első mobil alkalmazása a Symbian platformra, melynek köszönhetően bárki könnyedén vaterázhat az erre alkalmas Nokia készülékén*. Az árverés jótékony célt szolgál: a felajánlók a Magyar Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül a vörösiszap-áradat sújtotta kolontári családokat támogatják. A Vatera pedig a súlyos katasztrófára való tekintettel ezúttal megduplázza a Premieren befolyt összeget.

A 7. alkalommal megrendezett, október 27-én induló Vatera Premieren egy héten át licitálhatnak a felhasználók az ország első Nokia C7 típusú készülékére. A C7, melyet kifejezetten a stílusra sokat adó netpolgároknak fejlesztettek ki, játékok, videók és egyéb webes szolgáltatások egész tárházát teszi elérhetővé tulajdonosuknak.

A Premier hangulatát fokozza, hogy a Vatera és Nokia közös, Symbian telefonokra fejlesztett alkalmazása ugyancsak a napokban debütált. Az applikáció segítségével az országban először e márka tulajdonosai vaterázhatnak felhőtlenül mobiljukon. Az aukciós portál első mobilalkalmazásával szinte bárhonnan, bármikor igénybe vehetők a Vatera alapszolgáltatásai, így például a keresés, böngészés, üzenetek kezelése, licitálás, és természetesen a vásárlási funkciók is. Az alkalmazás az S60 platformot futtató legnépszerűbb készülékeken és a legújabb Symbian^3 platformon egyaránt használható, így megtalálható a mostani Premier sztármobilján is, és bárki számára ingyenesen letölthető a Nokia Ovi Áruházból (store.ovi.com).

A Vaterán debütáló Nokia C7 készülék a rozsdamentes acél és az üveg találkozása egy vékony, érintőképernyős okostelefonban. A 3,5” AMOLED kijelzője ideális a közösségi oldalak használatához, a Facebook és Twitter frissítései közvetlenül a kezdőoldalon jelennek meg, így garantálható, hogy tulajdonosa soha nem marad le semmiről. A telefon további specialitása, hogy az olyan népszerű e-mailfiókok, mint az Ovi Mail, a Yahoo!® Mail és a Windows Live™ Hotmail egy érintéssel elérhetők. A Nokia C7 készülék, az ingyenes, előre telepített navigációnak és Ovi Térképeknek köszönhetően az autóban, vagy gyalogos közlekedés során is hasznos lehet.

A Vatera Premier sorozatban piaci bevezetés előtt álló, első, exkluzív darabok kerülnek virtuális kalapács alá a portálon. A különböző kütyük, mobilok visszatérő „vendégei” a Premiereknek: többek között a Digitális Rubik Kocka is itt mutatkozott be hivatalosan először. A Premier árverésen befolyt összeget minden esetben jótékony célra fordítják a felajánlók. Most a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetet, hazánk egyik legnagyobb, nemzetközileg is elismert karitatív szervezetét segítik. A Segélyszervezet közel húsz éve támogatja a rászoruló családokat és a természeti katasztrófák károsultjait Magyarországon és világszerte. A 7. Vatera Premieren befolyt összeget a vörösiszap-áradat következtében szinte mindenüket elveszített kolontári családok megsegítésére fordítják. A Vatera a katasztrófára való tekintettel ezúttal megduplázza a Premieren befolyt összeget.

*Az alkalmas Nokia készülékek a következők: Nokia 5800, Nokia 5230, Nokia 5228, Nokia 5250, Nokia N97, Nokia N97 mini, Nokia C6-00, Nokia N8, Nokia C7-00.

 

Éves horoszkóp 2011-re: Kos Horoszkóp 2011, Bika Horoszkóp 2011, Ikrek Horoszkóp 2011, Rák Horoszkóp 2011, Oroszlán Horoszkóp 2011, Szűz Horoszkóp 2011, Mérleg Horoszkóp 2011, Skorpió Horoszkóp 2011, Nyilas Horoszkóp 2011, Bak Horoszkóp 2011, Vízöntő Horoszkóp 2011, Halak Horoszkóp 2011

Legfrissebb
Kérdés
Milyen gyakran küldesz SMS-t ?
 
Heti Top 10