Ma 2017. June 26., Monday, János és Pál napja van. Holnap László napja lesz.
A hét filozófiája
Nem az a kemény, aki nem esik el, hanem az aki elesik és fel tud állni ...
Menü
Címlap
Általános hírek
Romániai hírek
Magyarországi hírek
Hasznos Linkek
Keresés
Kapcsolat
Telefonok
Nokia
Alcatel
Siemens
Sony Ericsson
Samsung
Sagem
LG
Motorola
Panasonic
Philips
A népszerű Est.hu programajánló már a Nokia mobilokon is elérhető
Monday, 11 October 2010 17:06
Magyarország legnépszerűbb programajánlójának online változata, az Est.hu mostantól már az ingyenes navigációra alkalmas Nokia mobiltelefonokon is elérhető. A felhasználók ezentúl az Ovi Térképeken keresztül, különböző megadott szempont – helyszín, időpont, stílus – szerint tallózhatnak közel 8300 helyszín aktuális és jövőbeni programjai között bárhol, bármikor*.

A Nokia ingyenes navigációra alkalmas készülékeit használók az országos lefedettséget biztosító Est.hu alkalmazást az Ovi Térképek főoldalán, az ikonok között találhatják meg. A logóra kattintva az Est.hu Nokia telefonokra optimalizált aloldala töltődik be. Az alkalmazás több mint 400 település adatait tartalmazza, így mindenki találhat számára megfelelő ajánlatot. A felhasználók több mint 436 mozi, 2684 szórakozóhely, klub, 734 színház, 1282 múzeum és 2305 étterem kínálatából csemegézhetnek.

A navigációra épülő Est.hu alkalmazás automatikusan felismeri a felhasználó pillanatnyi tartózkodási helyét, így számára először az elhelyezkedéséhez legközelebb eső, releváns tartalmakat jeleníti meg. A felhasználók így az eddigieknél jóval kevesebb gombnyomással érhetik el a kívánt programinformációt. Dankovics Tamás, a Nokia üzletfejlesztési igazgatója elmondta, hogy a Pesti Est és a 19 vidéki Est kiadvány tulajdonosaként jegyzett EMG és a Nokia együttműködésének célja, hogy az ingyenes navigációra alkalmas Nokia készülékek tulajdonosai a lehető legegyszerűbben jussanak az Est.hu adatbázisához.

„Az EMG kiemelten kezeli a papír alapú megjelenés mellett az új média csatornákon való jelenlétet is, ezért döntöttünk úgy, hogy a Nokiával együttműködve kihasználjuk az Ovi Térképek nyújtotta előnyöket. A szolgáltatást a felhasználói visszajelzésekre reagálva, az igényeknek megfelelően, folyamatosan alakítjuk, fejlesztjük” – tette hozzá Horváth Szabolcs, az Est Media Group üzletfejlesztési igazgatója.

*Az Ovi Térképek szolgáltatás gyárilag telepítve van a készülékre és annak teljes élettartama alatt igénybe vehető. A kompatibilis készülék listájáról, további letölthető térképekről és frissítésekről tájékozódjon a www.nokia.hu/terkepek weboldalon! A térképek letöltése, a szolgáltatás telepítése és igénybevétele adatforgalmat generálhat, melynek díja a hálózat üzemeltetőjének díjszabása szerint fizetendő.

 

Éves horoszkóp 2011-re: Kos Horoszkóp 2011, Bika Horoszkóp 2011, Ikrek Horoszkóp 2011, Rák Horoszkóp 2011, Oroszlán Horoszkóp 2011, Szűz Horoszkóp 2011, Mérleg Horoszkóp 2011, Skorpió Horoszkóp 2011, Nyilas Horoszkóp 2011, Bak Horoszkóp 2011, Vízöntő Horoszkóp 2011, Halak Horoszkóp 2011

Legfrissebb
Kérdés
Milyen gyakran küldesz SMS-t ?
 
Heti Top 10