Ma 2017. June 26., Monday, János és Pál napja van. Holnap László napja lesz.
A hét filozófiája
Nem az a kemény, aki nem esik el, hanem az aki elesik és fel tud állni ...
Menü
Címlap
Általános hírek
Romániai hírek
Magyarországi hírek
Hasznos Linkek
Keresés
Kapcsolat
Telefonok
Nokia
Alcatel
Siemens
Sony Ericsson
Samsung
Sagem
LG
Motorola
Panasonic
Philips
Szerelmes SMS-ek

Szerelmes SMS-ek

Szeretném szívemet kitépni, s virág helyett ablakodba tenni. Hogyha látnád hervadó szívemet, akkor elhinnéd, hogy igazán szeretlek!

Öröm és bánat együtt van a szívemben, egy könnycsepp csillan meg a szememben. Ha megkérdeznéd mi bajom, csak annyit mondanék: HIÁNYZOL, de nagyon!!!!
Ösvény voltál s mélybe húztál. Megbántottál s összezúztál! Csókod ízét még itt érzem a számon, de rád már hiába vágyom!

Egy tanács...vigyázz magadra.
Egy kérés...ne változz meg.
Egy kívánság...ne felejts el.
Egy hazugság...nem szeretlek.
És egy igazság...borzasztóan
hiányzol!

Szemembe nézz, Szívembe látsz, Ha szerelmet kérsz ott mindig találsz. Csak annyit mondj: SZERETLEK ÉN! S ez lágyabban cseng mint száz költemény!

Bárhol is jársz, melletted ott vagyok, vigyázok Rád, ha alszik angyalod. Egyedül nem hagylak sohasem, ígérd meg Te is ezt nekem!

Szeretnék a szél fuvallatával simogatni, szeretnék a nap sugarával melegíteni, szeretnék én a levegő lenni, mert szeretnék mindig Veled lenni!

Szeretnék Veled lenni egy éjszakán, bevallani, hogy szeretlek igazán! Nézni csendben két gyönyörű szemed, egy forró csók után bevallani, hogy nem tudok élni nélküled!

Késő éjjel jön egy manó, apró, álmot hozó. Kicsiny zsákja vállát nyomja, aludni fogsz, Ő már tudja. Beszáll melléd az ágyba, s füledbe súgja, jó éjt, jó éjt Drága!

Szeretnék szeretni, szerelmet szerezni, szerelmes szívemet szívednek szegezni. Szólj hát szaporán szívemnek szerelme szerelmes szívedet szeretném, szabad-e?

Szerelmes SMS-ek

Ezt az sms-t küld el annak, akit szeretsz, akit gyűlölsz, akit kedvelsz, vagy akit meg szeretnél kapni, aztán gondolkodj el azon, hogy te miért kaptad.

Valahol messze, valahol távol, valaki szíve teérted lángol. Emléked egy hű szív hűségesen őrzi, ha te is szereted, írj választ neki.

Minden vágyam együtt lenni veled, csókolni a szád, nézni a szemed. Szeretnélek úgy, ahogy csak lehet, érted tenném, és mindig csak veled.

Mióta megismertelek, azóta szeretlek, rabul ejtett ragyogása csillogó szemednek. Messze vagy tőlem, de nem vagyok árva, mert itt vagy velem, a szívembe zárva.

Hét csodája van a világnak, hat földrész, öt sarka van a pentagonnak, négy levele a lóherének, három óceán, két szemünk van, de belőled csak egyetlenegy van.

Ha egyszer eltűnnél, és egy jótündér csillagokká szórna szét, az olyan széppé tenné az eget, hogy az emberiség beleszeretne az éjszakába.

Szeretném szívemet kitépni s virág helyett az ablakodba tenni. Hogyha látnád hervadó szívemet, akkor elhinnéd, hogy igazán szeretlek.

Van egy álom, egy test, egy barát, ami csak rád vár, és van egy szerelem, ami csak miránk.

Szeretlek míg meg nem halok, míg azt nem mondod, ne tedd! Nem felejtelek el soha: De azt tudnod kell: Soha ne mondd hogy SOHA!

Szeretném nyelvemmel érezni nyelvedet. Szeretném, ha valóra válna a képzelet! Te légy álmaim vágya, s a testem tested puha ágya...

Szerelmes SMS-ek

Porba írunk valamit elfújja a szél, De ha a szívünkbe írjuk örökké ég. Én a szívembe véstem egy szót és egy nevet. A szó: szeretlek, a név a neved.

Te vagy az egyetlen ki örömet okoz, nélküled az életem egy bezárt doboz. Várom a percet mikor újra látlak, s a dobozból kitörnek a titkos vágyak...

Megpróbáltalak levegőnek nézni, de rájöttem, hogy levegő nélkül nem tudok élni!

Képtelenség szavakkal kifejezni, mennyire szeretném ha most itt lennél velem! Ezért nem mondok mást, csak annyit: Hiányzol Szerelmem!

Tedd a kezed a homlokomra, mintha kezed kezem volna. Úgy őrizz, mint ki gyilkolna, mintha éltem élted volna. Úgy szeress, mintha jó volna, mintha szívem szíved volna.

Szép volt a sorstól, hogy utamba ejtett, minden csókot a számon felejtett. Még csak akkor tenne igazán szépet, ha örökre nekem adna Téged!

Hidd el egyszer elmegyek, mindörökre elmegyek. Szíved fáj majd, lelked sajog, de okát nem találod. Míg rádöbbensz 1 hajnalon könny csorog le arcodon!

Ha kinézel az ablakon és felnézel az égre, Rád ragyog majd sok ezer csillag fénye. Köztük én is ott leszek, s nézek le Rád, onnan kívánok neked Jó Éjszakát!

Egy gyöngéd ölelés, mi elfeledtet mindent, csak a pillanatnak élj, mi megér minden kincset!1 forró csók mely tüzes a vágytól, érzem öröké hozzád láncol.

Oly üres nélküled az ágy, Oly forró irántad a vágy, Oly édes minden csók, mely éget, Hisz tudod, nagyon SZERETLEK én téged.

Szerelmes SMS-ek

Az égen már ragyognak a csillagok, Én az ágyikóm felé ballagok, Behunyom a szemem, és én boldog vagyok, Mert álmaimban, te velem vagy, és én veled vagyok...

Rúzsos szám a szádra tapad, körmeim testedbe vájják az utat. Perzselő vérem tűzzé válik, ajkam lassan csókjaidra vágyik. örült vagyok, mert örülten szeretlek, nincs akadálya a brutális szexnek!

Szeretni valakit az élet legszebb dolga, mely néha fájdalmat okoz de alapvetően élni nélküle nem érdemes! Szeretni téged maga az értelem!

Búcsúzni könnyű, de feledni nehéz, Mert a szív a múltba ezerszer visszanéz. Meglehet, hogy könnyen nevetve búcsúzunk, Mégis fájni fog, ha újra találkozunk. Nem tudja senki, hogy erről ki tehet, De akkor majd búsan lehajtod a fejed. Megállnál ezerszer, ám mégis tovább lépsz: Mert búcsúzni könnyű, de feledni nehéz!

Ha valakit igazán szeretsz, engedd el. Ha visszajön örökre a tiéd, ha nem-nem is volt az soha.

Mikor rózsát látok te jutsz az eszembe, ha a neved hallom könny szökik a szemembe. Nehogy azt hidd, hogy el foglak feledni, mert én téged örökké foglak szeretni.

Ha este lefekszel és kinézel az ablakon, keresd az égen a legszebb csillagot. S ha azokra gondolsz, akik téged szeretnek, gondolj majd rám is, mert én is szeretlek.

Halkan kopog az eső az ablakon, bár lenne minden cseppje csókod az ajkamon. Villámlik, háborog az ég, nem tudom meddig bírom nélküled még.

Mióta veled vagyok mindig csak álmodom, ilyen még nem volt soha e világon. Két testben egy lélek, oly közel, s oly távol. A két lélek felsóhajt, s közel lesz a távol.

Szemed csillogása, mosolyod ragyogása, szívemben az örök boldogság forrása. Forró szellő suhan keresztül testemen, s suttogja, hogy te vagy az egyetlen.

Szerelmes SMS-ek

Kis pillangó száll most az éjben, minden ember szemére álmot hoz szépen. Elküldtem hát hozzád adja át a csókom, így csukódjon le a szemed, ajkammal ajkadon.

A távolság csak kérkedő ellenfeled, ha igazán tudsz szeretni, legyőzheted. A fegyver a képzelet, idézd fel őt s itt van veled. A szívedben és lelkedben ott a szerelmesed.

Csak nézlek téged, de szólni nem merek, úgysem érted szerelmes szívemet. Komédiázol, játszol csak velem, az élet mégis te vagy csak nekem!

Elvitted tőlem a napot, a holdat, és minden csillagot. Többé szivárványt sem láthatok, nem mámorítanak illatok. Nélkülük még valahogy megvagyok, de nélküled én meghalok.

Ha el merném mondani, amit most gondolok, megtudnád, hogy rólad álmodom. Ha el merném mondani, amit most érzek, megtudnád, hogy mennyire szeretlek.

Kell a föld, hogy legyen élet, kell a nap, hogy legyenek fények. Kell a határ, hogy ne legyen végtelen, s kellesz te, hogy boldog legyen életem.

Valaki titokban rólad álmodik, valaki rólad szövi legszebb álmait. Valaki szemében miattad könny ragyog. Hidd el ez a valaki én vagyok.

Túl sok csillag van az égen, túl sok könnycsepp a szemünkben. Túl sok nõ van a világon, de senki olyan mint te. Egyedi vagy és különleges.

Ha a szívem akkora volna mint a világegyetem, akkor sem volna elég hely benne, hogy beleférjen mindaz a szeretet, amelyet érted érzek.

Ha látnád a szemem csillogását, ha hallanád a szívem dobbanását, tudnád mit érzek irántad, éreznéd, hogy mennyire imádlak.

Cukor? Nem! Csoki? Nem! Gondolkozzunk... Méz? Hmm... A csudába! Egyszerűen nem jut eszembe semmi, ami olyan édes, mint te.

 

Éves horoszkóp 2011-re: Kos Horoszkóp 2011, Bika Horoszkóp 2011, Ikrek Horoszkóp 2011, Rák Horoszkóp 2011, Oroszlán Horoszkóp 2011, Szűz Horoszkóp 2011, Mérleg Horoszkóp 2011, Skorpió Horoszkóp 2011, Nyilas Horoszkóp 2011, Bak Horoszkóp 2011, Vízöntő Horoszkóp 2011, Halak Horoszkóp 2011

Legfrissebb
Kérdés
Milyen gyakran küldesz SMS-t ?
 
Heti Top 10