Ma 2017. June 26., Monday, János és Pál napja van. Holnap László napja lesz.
A hét filozófiája
Nem az a kemény, aki nem esik el, hanem az aki elesik és fel tud állni ...
Menü
Címlap
Általános hírek
Romániai hírek
Magyarországi hírek
Hasznos Linkek
Keresés
Kapcsolat
Telefonok
Nokia
Alcatel
Siemens
Sony Ericsson
Samsung
Sagem
LG
Motorola
Panasonic
Philips
Megkezdődött a Nokia C7 szállítása
Monday, 11 October 2010 17:04

Világszerte megkezdődött a közösségi internetezők okostelefonjának, a Nokia C7 szállítása. A Nokia C7 a vállalat második Symbian^3platformra épülő okostelefonja, a Nokia N8 után.

A Nokia C7 a rozsdamentes acélt és az üveget egy kecses, teljes érintőképernyős designban egyesíti. A 3,5” AMOLED kijelző ideális a közösségi oldalak használatához, mivel a Facebook és a Twitter frissítései közvetlenül a kezdőoldalon jelennek meg, továbbá a népszerű e-mailfiókok mint az Ovi Mail, a Yahoo!® Mail és a Windows Live™ Hotmail egy érintéssel elérhetőek. A Nokia C7 emellett alkalmazások, játékok, videók, valamint web és helyfüggő szolgáltatások tárházát teszi elérhetővé a felhasználóknak az Ovi Áruház segítségével.

 

„A Nokia C7 a második okostelefonunk a piacon, amely a Symbian új verziójára épül – mondta Jo Harlow, a Nokia okostelefonokért felelős vezetője. – A Nokia C7, melyet kifejezetten a stílusra sokat adó vásárlók igényeire terveztünk, kiválóan alkalmas a közösségi oldalak használatához, így tökéletesen megfelel azoknak, akik be akarnak jelentkezni és értesülni a legújabb fejleményekről.”

A közösségi oldalak használatára optimalizált készülék piacra dobását követően a Nokia kiválasztja majd a legaktívabb Facebook-felhasználókat a Nokia saját globális Facebook-oldalának 1,4 millió rajongója közül. Az öt kiválasztott döntős mindegyike egy Nokia C7 készüléket fog kapni, hogy annak segítségével szervezzenek egy partit a különböző közösségi oldalakon. Az a rajongó, aki a partit a Facebookon legjobban mutatja be – azaz a legtöbb frissítést és posztot generálja – magának és 20 barátjának is nyer egy-egy Nokia C7 készüléket.

A Nokia C7 várható adók és támogatások nélküli á

 

Éves horoszkóp 2011-re: Kos Horoszkóp 2011, Bika Horoszkóp 2011, Ikrek Horoszkóp 2011, Rák Horoszkóp 2011, Oroszlán Horoszkóp 2011, Szűz Horoszkóp 2011, Mérleg Horoszkóp 2011, Skorpió Horoszkóp 2011, Nyilas Horoszkóp 2011, Bak Horoszkóp 2011, Vízöntő Horoszkóp 2011, Halak Horoszkóp 2011

Legfrissebb
Kérdés
Milyen gyakran küldesz SMS-t ?
 
Heti Top 10